BNL-sjefen fikk Ingeborg-prisen 2020
Eli Hermine Heyerdahl Eide (til venstre) deler ut Ingeborg-prisen 2019 til Mari-Ann Amundsen. Foto: Rørnorge
Saken er tidligere publisert på www.rornorge.no

Ingeborg-prisen 2019 til Mari-Ann Amundsen

Den første Ingeborg-prisen ble delt ut under Bygg Reis Deg-messen torsdag. Den gikk til Mari-Ann Amundsen fra Søstrene Amundsen.

– Vinner av Ingeborg-prisen 2019 er en foregangsperson i bransjen. En tydelig stemme, engasjert, synlig, en rollemodell og ambassadør for faget. I tillegg viser vinneren stor kreativitet i sin kommunikasjon for å rekruttere både kvinner og menn til rørbransjen.

– Hun er også Norges første kvinnelige oldermann i Oslo Rørleggerlaug, sa leder av Ingeborg-nettverket, Eli Hermine Heyerdahl Eide, da hun presenterte vinneren.

Jenter i sentrum

– Takk dette var både hyggelig og uventet, sa en tydelig rørt Amundsen da hun mottok prisen.

– Siden dette var en overraskelse, har jeg ikke forberedt noen tale. Men det passer å nevne at jeg i kveld skal dele ut mesterbrev til ni personer, hvorav tre kvinner, og de deles altså ut av en kvinnelig oldermann. Det er historisk, la hun til.

Prisen ble delt ut under Ingeborg-nettverkets inspirasjonsdag i går, som samlet et hundretalls deltakere. De fikk presentert friske tanker fra personer som på ulike måter er opptatt av kjønnsbalanse, godt arbeidsmiljø og bedriftsutvikling.