• slide
  • slide
Sist oppdatert: 08-10-2023

Velkommen til Inspirasjonsdagen 2023 - Hit og enda lengre!

- 2023 har vært et forrykende år for Ingeborg-nettverket. Vi har utviklet ny nettside, utvidet styret, fått flere nye partnerbedrifter og stadig nye medlemmer.

- Vi er nominert til Jenteprisen 2023 og har inngått samarbeid med Norges Hyggeligste håndverker og for første gang vært med på den store finalefesten i Oslo.

- I september arrangerte vi gullpartner-samling med besøk av forsvarssjef Eirik Kristoffersen og generalmajor Elisabeth Michelsen.

- Alt dette toppes med Inspirasjonsdagen 23. november. Det er årets høydepunkt for oss, sier Marie Christine Sanner, ansvarlig for inspirasjonsdagen i Ingeborg-nettverket.

-Årets tema er Hit og enda lengre. Vi ønsker alle i rør- og byggebransjen velkommen til en innholdsrik, digital inspirasjonsdag. Målet er at alle deltagere skal bli motivert og inspirert til å se muligheter i faget og fordelene ved å rekruttere kvinner til rør- og byggebransjen.

INSPIRASJONSDAGEN - 23. november 2023 fra kl. 14.00-17.00

Vi lover et innholdsrikt arrangement, hvor du blant annet vil møte Maren Lundby og Anita Krohn Traaseth som vil dele litt av sine historier og betraktninger i forhold til mangfold, inkludering, kultur og ledelse.

Hvem vinner årets Ingeborg pris?

- Ingeborg-prisen er vår måte å hedre og løfte frem de som bidrar til at flere kvinner finner veien inn i rørbransjen, sier Christine Sanner, ansvarlig for inspirasjonsdagen i Ingeborg-nettverket.

- Ingeborg-prisen er en anerkjennelse til en enkeltperson, organisasjon eller bedrift som har bidratt til å synliggjøre og løfte kvinner i rørbransjen, eller på andre måter har gjort en innsats som bidrar til at kvinneandelen i rørbransjen øker.

Prisen deles årlig ut under inspirasjonsdagen.

Blant tidligere vinnere finner man Caverion Norge, Brakkeaksjonen i Berge, tidligere NBL sjef Jon Sandes m.fl Tidligere vinner kan man lese om her.

- Vi finpusser detaljer og presenterer hele programmet litt lengre frem, mens vi ser fram til å motta mange nominasjoner til Ingeborg-prisen og påmeldinger til inspirasjonsdagen. Arrangementet sendes digitalt slik at alle kan være med og er selvsagt gratis, avslutter Sanner.

Meld deg på årets inspirasjonsdag

Hit, og enda lengre - vi gleder oss til å se deg på tidenes Inspirasjonsdag 2023, velkommen!